Home Pagina

  Stregheria

  De Godin & De God

  De 8 Treguenda

  Strega's gereedschap

  Over Myrddin Mooncrow

  Onze Magie

  Cursussen & Workshops

  De Heksenwinkel

  Via Magicka Maillijst

  Stregheria & Wicca

  Link Pagina

  Maan Fases

Myrddin Mooncrow


Ondanks het feit dat ik mijn persoontje niet echt belangrijk vind, heb ik er toch voor gekozen deze pagina op de site toe te voegen. Niet om mijzelf eens lekker te profileren, maar om je een idee te geven wie achter deze informatie zit, en waarom hij ervoor koos deze site te publicerenSinds ik mij kan herinneren ben ik in aanraking geweest met magie en hekserij. Deze zaken hebben altijd al een belangrijk deel van mijn leven bepaald. Dit geldt voor zowel de goede als de zeer slechte tijden die ik heb doorgemaakt. En toch weken de Godin en de God geen moment van mijn zijde... Er waren hooguit wat momenten dat ik hen niet zag omdat ik mijn blik, mijn focus niet op hun gericht had.

Ik ben geboren in het zeer bosrijke zuiden van Duitsland, alwaar mijn grootouders en mijn (helaas een sinds 4 jaar overleden) over-grootmoeder mij al als klein kind in contact brachten met de natuur... Zeker mijn overgrootmoeder heeft een belangrijke rol gespeeld hierin. Zij leerde mij de waarde van ECHT vrij zijn, en te doen wat je wilt... ookal vinden anderen het misschien niets. Ze leerde mij het belang van ervaren boven geloof en ze maakte me duidelijk dat dood niets is om angst voor te hebben maar onderdeel uit maakt van de Grote Cyclus...Zij was een heks. Diezelfde drang naar de natuur, en verwondering over alles, het zien van de kleine dingen heb ik ook met de paplepel van mijn moeder meegekregen. De band die ik met haar heb valt voor mij dan ook met geen pen te beschrijven, en naast Onze Grote Moeder, dank ik aan haar grotendeels alles wat ik weet over kruiden, de natuur in het algemeen of beter alles over bewust ZIJN. Door haar onnoemelijke kennis en steun heb ik spiritualteit leren zien en ervaren. En daar ben ik haar ook altijd dankbaar voor! En eigenlijk ben ik pas sinds een aantal jaartjes ECHT gaan inzien, wat ze me eigenlijk allemaal hebben geleerd en was het pad van de heks op te gaan de enige mogelijkheid...

Nu woon ik in Nijmegen , samen met mijn vriendin (en medeheks) Etain en ons kattebeest Hecate. Samen beoefenen we onze magie en maak ik een gezellig groepje mensen via e-mail alsook in real-life ;-) wegwijs in Stregheria, De Italiaanse Craft.

Natuurlijk heb ik zelf ook het nodige geleerd (soms door hard vallen en opstaan, maar ja, whatever works ;-))en gelezen naast de familie-invloeden. De grootste leraren voor mij om Het Ambacht te begrijpen en te kunnen beleven waren Laurie Cabot uit Salem (V.S.) en de schrijver Raven Grimassi die mij, na jaren van zoeken een definitie gaf van de zaken die wel kon ervaren maar niet benoemen...(Het leek op wicca, maar het WAS het niet....verder kwam ik toendertijd niet!).

Zo, nu heb ik wel genoeg doorgerateld over mezelf! Ik wens je uiteraard veel plezier op deze website, en hoop je misschien wel terug te zien op de e-maillijst van Via Magicka, waarvoor je je kan inschrijven via deze site.Bright Blessings,

Myrddin Mooncrow
 


Heb je verdere vragen? Stuur Mooncrow een mailtje

Copyright © 2002 - Via Magicka - Nijmegen, the Netherlands